Sexpartner

Hvad er en sexpartner?

Fler vuxna lever ensamma eller i familjer med bara en vuxen. Tillfällig sex kan vara en bra lösning för många när ingen annan partner finns med i bilden.

Nätet är fyllt av möjligheter att finna en sexpartner.

sexpartner ix

Det kan vara lite svårt för vissa att söka en partner via nätet, men det är så många människor möts i dag innan de träffas i verkligheten, ansikte mot ansikte.

Att söka en sexpartner online är en konstruktiv process, på nätet kan du synliggöra dina drömmar i exempelvis en profil, det kan göra att dejten sker snabbare i och med att du redan tydliggjort dina önskemål på din sexpartner.

Inga förpliktelser, fritt och härligt

På IX.nu har du möjlighet att hitta din sexpartner oavsett sexull läggning. Det är lätt att flirta på nätet och ni kommer enkelt överens om att träffas – utan slöseri med tid och onödiga detaljer.

När du chattar eller skriver brev till andra profiler är det viktigt du läst deras profiler först. Där får du tydlig information om vad profilen söker.

Se till att ditt brev blir intressant – utan att överdriva. Var tydlig med vad du själv söker, har för önskningar och vill uppleva.

Om du inte får något svar på brevet – ge inte upp utan ta dig tid att söka vidare efter en annan sexpartner.

En bra idé är att kolla upp din sexpartner innan mötet – kanske via webbcam.

Har du några problem?

Om du får några problem är du alltid välkommen att kontakta vår support på telefon på vardagar klockan 18-22, eller via mejlen som är öppen alla veckans dagar dygnet runt.

Vi hoppas du blir tillfredsställd med IX.nu, som hjälper dig hitta sexpartners.

Se också sexchatt sexdejting

Klicka och skapa en gratis profil nu

Skapa profil