Vad är pardejting?

Pardejting, vad är det?

Fler och fler svenska par dejtar – och får sina lystmäten tillfredsställda – men vad är pardejting?

pardejting ix

När ett par, oavsett kön eller sexualitet, bestämmer sig för att dejta andra – par eller singlar – så är det pardejting.
Det är viktigt att klara linjer finns mellan paren om vad som är tillåtet och var gränsen går.

Hur tillämpar vi pardejting på IX-nu?

När pardejtare skapar en profil på IX.nu så är det bra om båda beskriver sina intressen och vad ni söker tillsammans. Glöm inte att ta med vad ni själva kan erbjuda i informationen.
Det är en fördel om du/ni är tydliga i texten så att läsaren får klart för sig vad ni tänder på. Det kräver ofta lite mer information och överväganden att dejta ett annat par, och förutsättningen är att ni båda har intresse av pardejting och kan acceptera det andra parets villkor – att ni är överens.


Hur får vi kontakt med andra par och singlar?

Skriv till den profil som intresserar er, men gör klart vem i paret som tar kontakten och varför profilen intresserar er. Du som är singel och skriver till ett par – var tydlig med att berätta vad som fångar ditt intresse.
I pardejting är det oftast ena parten som är mest aktiv och pådrivande, så var observant på vad den andra parten också tycker och tänker i sammanhanget. Ha respekt för det förhållande paret har, också när du/ni skriver till dem.

Bilder eller hur?

Som par är det en bra om det finns bilder på er båda i profilen, eller att det åtminstone går att publicera bilder på båda två. Det är inte ett måste att ha nakenbilder. Webbkamerachatt är också ett bra sätt att visa att ni är riktiga människor.
Det kan ta tid att finna ett par vid pardejting, men å andra sidan ger pardejting dubbelt så sköna upplevelser.

Support

Om du får några problem, kontakta vår support på telefon måndag-fredag klockan 18-22, eller via e-post dygnet runt veckans alla dagar.


Andre leste sexchatt & knullkontakt

Klicka och skapa en gratis profil nu

Skapa profil