Startsida » Dejting

Dejting

Det finns idag många olika sätt att hitta någon på nätet. Oavsett om du vill hitta en partner, vänner eller om du är intresserad av något hetare, är IX.nu ett bra alternativ för att hitta någon. Anonymt och säkert är ledorden hos oss.

Olika sorters dejting

Det finns massvis med olika sätt att hitta någon idag. Det är inte nödvändigtvis så att dejting betyder samma sak för alla. Det har till exempel blivit allt vanligare med nätdejting, något som just vi fokuserar på. Det finns dock många olika underkategorier inom detta, en del är ute efter sexdejting medan andra är ute efter lite mer seriös dejting för att hitta kärleken.

Oavsett vad man är ute efter så finns det många möjligheter att hitta någon genom oss. Vi erbjuder även möjligheter för senior dejting för den som är lite äldre. Vi diskriminerar inte heller baserat på ens intressen och erbjuder även plattformar för dejting för kristna, eller för den som till exempel är intresserad av tjocka kvinnor.

Dejting app allt vanligare

Något som allt fler vänder sig till är just sina mobiler där man kan ha en dejting app eller två. Dessa är oftast mobila versioner av dejtingplattformar som finns där ute. Du kan enkelt komma åt vår hemsida direkt genom din mobil och kan då chatta med folk direkt i din mobil, vilket är perfekt ifall du inte är hemma för kvällen, eller om du vill chatta tills första dejten. Det här är också en form av nätdejting och fungerar på samma vis.

Fördelarna med en dejting app är att du också kan planera mer noggrant, något som är jätteviktigt ifall man vill vara mer anonym, något som ofta är aktuellt vid sexdejting. Då vill man kanske inte dela sitt mobilnummer, vilket du slipper genom att chatta direkt via mobilens dejting app.

Man kan även hitta kärleken genom seriös dejting

Ett vanligt missförstånd hos de som inte är vana vid nätdejting är att bara människor som är intresserade av sexdejting använder sajterna. Det är visserligen ett alternativ hos oss, men det är inte det enda alternativet och vi erbjuder mer än bara sexdejting.

Om du drömmer om en romantisk upplevelse och endast är intresserad av seriös dejting, finns det faktiskt goda möjligheter även för dig. Genom oss blir det helt plötsligt mycket enklare att hitta någon som passar dig och din personlighet. Är du däremot endast intresserad av sexdejting eller dylikt så kan du hitta de som är intresserade av det också. Du kan till och med ange på din egen profil om du är ute efter något speciellt, till exempel om du bara är intresserad av tjocka kvinnor. Vi tillåter däremot inte sugar dating, även om det kan verka frestande ibland med de unga och vackra kvinnorna på sajten.

Finns någon för alla

På IX.nu har vi valt att inte missa någon, vilket är varför vi bland annat erbjuder senior dejting och dejting för kristna. Alla människor har olika personlighet och är ute efter olika saker ur ett förhållande. En del är mer seriösa och vill ha ett etablerat förhållande, vilket bland annat är vanligt inom dejting för kristna. Men det är inte alltid det finns någon runt ens omgivning, inte minst om man bor i en mindre kommun där dejting för kristna kanske inte alls är aktuellt.

Detsamma gäller för senior dejting. Vissa vill bara hitta lite sällskap, och det finns även de som är ute efter sexdejting. Men beroende på var och hur man bor så är det inte alltid aktuellt, vilket är där vi kommer in. Vi kan hjälpa dig att hitta någon som passar just dig och din smak.

Säkerhet alltid viktigt vid sexdejting

Det är otroligt viktigt att man håller sig säker när man sysslar med sexdejting, än mer om du tänkt hålla på med nätdejting. Men det blir också ännu viktigare vid seriös dejting där man gärna vill kunna visa sin personlighet, men utan att hänga ut sig själv på webben. Allt det här har vi tänkt på när vi utformade vår plattform.

Därför kan vi också erbjuda en plattform där anonym och seriös dejting är i rampljuset. Det här gör det möjligt för dig att forma din profil på ett sådant vis att du kan ge ut allt det viktiga kring din personlighet och vad du söker i en partner, men utan att du riskerar att din identitet läcker. Utöver det så blir det också möjligt för dig att ge ut endast så mycket som du känner dig bekväm med.

Olika sorters sexdejting

Även den första dejten kan vara en erotisk sådan när du hittar den via oss. Vi erbjuder som sagt många olika sorters dejting beroende på vad du är intresserad av, oavsett dina intressen. Det finns någon för alla typer, även för den som föredrar smala eller tjocka kvinnor och män. Undantaget är som sagt för sugar dating, som inte tillåts hos oss, då vi är en fristad från det.

Ett sätt som vår plattform hjälper dig är genom möjligheten att dela med dig av videos. På så vis kan du introducera dig själv till andra som är intresserade av samma saker som dig, oavsett om du är mer för senior dejting eller om du föredrar yngre, så länge det inte involverar sugar dating.

Det här underlättar även för den första dejten, som ofta kan bli lite nervös för den som inte är van vid nätdejting. Genom att dela med dig av en video så kan du visa det du känner dig bekväm med och även göra det lättare för andra att veta om du är rätt för dem. Det här kan såklart även användas för seriös dejting, du väljer trots allt hur hett eller kallt det ska vara!

Genom videos kan du även få en bra introduktion av din eventuella partners utseende, vilket är perfekt för den som föredrar tjocka kvinnor, män eller båda, eller tvärtom om man föredrar någon smalare. Då blir det också mindre överraskningar på den första dejten, så att ni kan fokusera på varandra.

Lär känna någon via chatten

Så länge det inte involverar sugar dating så kvittar det om det handlar om dejting för kristna eller seriös dejting, man vill först lära känna personen lite. Det här rekommenderar vi också, eftersom det minskar på riskerna och du får mer säkerhet kring att första dejten blir som ni båda tänkt er. Det här kan du lätt göra genom vår offentliga chatt. Den är så anonym som man vill att den är.

Den här chatten låter dig lära känna de andra medlemmarna och komma igång med sajten. Det här kan bland annat hjälpa dig som inte gjort det här förut, eller som inte ens provat en dejting app tidigare. Det finns också en privatchatt, där du kan sitta och prata privat med någon du är intresserad utav. I den privata chatten har du också möjligheten att använda webbkamera för att chatta, något som inte är möjligt i den offentliga.

Se hur din framtida partner ser ut

Det spelar definitivt ingen roll om du kommer till oss för senior dejting, något mer vardagligt eller om du är intresserad av något mer seriöst, exklusive sugar dating. Alla är välkomna hos oss och det finns goda möjligheter att se hur din framtida partner ser ut. Vi nämnde tidigare videos, men det är inte alla som har möjlighet till detta eller som ens känner sig bekväm med att ladda upp en video på sig själv.

Som tur är så finns det också möjligheten att lägga upp bilder. På så vis kan du lägga upp foton på det du känner dig bekväm med och kan enkelt kolla in andras foton. Det finns över hundratusen olika album där du kan hitta allt från tjocka kvinnor och män, till smala och genomsnittliga. Med bilderna kan du också enklare se huruvida de matchar dig, vilket är extra viktigt ifall du endast är intresserad av senior dejting eller är ute efter någon yngre, så länge det inte övergår till sugar dating, där ålder eller utseendet kan vara viktigt.

Till viss del blir detta också viktigt om du är intresserad av en dejting app för dejting för kristna, eftersom man kanske inte är intresserad av något sexuellt, utan är mer nyfiken på hur personen ser ut. Som tur är så finns det ingenting som säger att du måste lägga upp erotiska bilder. Vill du bara lägga upp en på dig själv i en vardagssituation så går det utmärkt det med.

Bli medlem redan idag

Självklart är vår sida gratis att använda för standardfunktionerna, oavsett om du hade tänkt söka efter, senior dejting, dejting för kristna eller om du bara är intresserad av att prova på nätdejting. Vår sajt är dock inte rätt plats för sugar dating, vilket gör det till en vänligare och bättre miljö för både kvinnor och män.

Vi diskriminerar inte heller mot någon, så oavsett om det är tjocka kvinnor eller män, eller om man har specifika preferenser kring hudfärg eller dylikt, så är alla välkomna till oss. Vi erbjuder inte heller någon strulig dejting app för att kunna använda oss, utan är direkt tillgängliga genom webbläsaren för att du ska kunna hitta första dejten utan problem.

Om du är ute efter säker nätdejting för att hitta smala eller tjocka kvinnor, män eller något utöver så är IX.nu platsen för att göra det på ett säkert och anonymt vis. Vi har funnits i branschen sedan 98 och får hela tiden in nya medlemmar av båda könen, så det finns alltid någon ny att planera den första dejten med.

Upprätta profil

Hitta rätt dejting app för dig

Det finns massvis av dejtingappar för singlar idag. Men vilken är den bästa dejtingappen på marknaden och vad bör du egentligen tänka på?

Dejting för kristna i Sverige

Dejting för kristna är inte alltid en enkel sak. Men via vår sajt så hittar du bra möjligheter för kristen dejting i Sverige, och kan även få information om hur det funkar.

Fixa den första dejten med dessa dejttips

Den första dejten i Sverige är alltid obekväm och nervös, inte minst när det gäller heta dejter. Hitta alla bra dejttips här så att du får den där andra dejten!

Hitta dejt online via nätdejting

Det finns många sätt att hitta en dejt online idag, inte minst via en sajt som IX.nu. Läs mer om hur nätdejting fungerar i denna artikel.

Seniordejting för 50 plussare

Nätdejting och annan sorts seriös dejting är även något för äldre, och är något du enkelt kan göra på vår sajt IX.nu. Läs mer om vanliga dejtingfrågor och hur det funkar.

Seriös dejting för alla

Om du är ute efter seriös dejting och vill hitta någon att spendera ditt liv med så har du kommit till helt rätt sida.

Hitta en kraftig kvinna för dig

Om du är intresserad av att dejta kvinnor med stora bröst, eller helt enkelt vill ha en kraftig kvinna, har du hittat till rätt sajt.