Chat sex

Låt orden flyta och skriv ut dina sexfantasier via chat sex.

Hvad er chatsex?

Många tänder på fantasier, men kanske inte att få uppleva dem in real life. På IX.nu kan du chatsexa med andra utan att behöva möta den du chattar med på riktigt. Du kan enkelt skapa en gratisprofil – det tar mindre än två minuter – och kan sedan logga in på chatten och prata med andra, som tycker och tänker som du. Vår chatsex är anonym och allt du behöver göra för att få tillgång till den är att skapa en profil, som alltså är gratis.


Chatsex på IX, hur?

Vi har 19 chattrum och det finns alltid någon online – dygnet runt. Våra chattrum är indelade i teman och du hittar alltid vad du söker. Några profiler chattar för att bli upphetsade sexuellt, andra för att socialisera och bli bekanta med andra.
Vissa kanske upplever motstånd över att prova en chatsex, men då går det även att bara sitta och samla mod och följa andra i chatten. Du kan också chatta privat i våra chattrum. Det samtalet kan bara du och den du chattar med se – ingen annan!


Många använder förkortningar när de chattar. Det kan vara en bra idé att läsa på lite vad dessa förkortningar betyder om du aldrig chattat tidigare. Det går så klart alltid att ställa frågor om det är något du inte förstår, det finns alltid någon som är vänlig och förklarar vad förkortningarna betyder. Dessutom har du möjlighet att skicka mer än 1000 olika smileys i chatten.


Har du problemer med chatsex?


Om du får problem eller har svårt att hitta rätt i chattrummen kan du alltid vända dig till vår support på telefon eller via mejl. Telefonen är öppen måndag-fredag klockan 18-22, eller via e-post dygnet runt.
Lycka till på vår chatsex här på IX.nu


Klicka och skapa en gratis profil nu

Skapa profil