Swinger

Swinger

Att vara swinger betyder att ha sex utan förpliktelser i en förening eller klubb. Under de senaste tio åren har det blivit alltmer vanligt och accepterat att vara swinger. Många använder i dag swingerklubbarna och swingermiljön i stället för eller som ett komplement till att ragga på krogen.

swinger ix

Är det bara gamla gubbar som är swingers?

Nej. Självklart inte.

På IX.nu kan du hitta många profiler som är i swingermiljön – män, kvinnor och par.
De är swingers för att leva ut sina sexuella fantasier och få sina behov tillfredsställda utan förpliktelser och förväntningar. Utbudet är stort – här finns alla möjliga olika typer av människor, både unga och äldre är swingers.

Många klubbar har dessutom speciella swingerskvällar för yngre.

På IX.nu kan du hitta andra swingers som du kan dejta. Många swingers träffas privat – i större eller mindre grupper.

Kan jag säga nej till en annan swinger?

Givetvis kan du alltid säga nej tack, oavsett om det är en swinger eller ej. Swingers har inte sex med alla bara för att de kan, och de respekterar ett nej.

IX.nu är ett utmärkt ställe att skapa kontakt med människor i swingermiljön. Använd IX.nu för att boka heta möten, antingen om du är på resande fot eller om du är hemma. Det finns alltid en eller flera intressanta personer online, som är redo för en snabb träff.

Om du skulle få några problem, kontakta då vår support på telefon eller via mejl. Supporten tar emot samtal på vardagar mellan 18 och 22

Se också pardejting knullkontakt

Klicka och skapa en gratis profil nu

Skapa profil