BDSM en livsstil av ljust och fetisch

BDSM nybörjare

Den svarta zonen och BDSMS kan locka nybörjare. Med skräckförtjusning. Det är många intryck och uttryck att förhålla sig till och sätta sig in i.


Jag är väldigt nyfiken och vill se om det är något för mig, kan jag komma in på IX med BDSM?

Ja, det kan du. På IX är alla nyfikna nybörjare välkomna, så länge det finns ett uppriktigt intresse i att vara på IX. Var dock observant på att särskilda diskretionsregler gäller på sajten och att det kan förekomma bildmaterial som kan uppfattas som våldsamt.


Kan jag fråga andra om saker jag inte vet något om eller som jag inte förstår?


Naturligtvis kan du det. Alla svarar efter bästa förmåga så länge du frågar hövligt och respekterar gränserna för vad som är normalt på IX, och här tänjer vi på gränserna. Prata inte nedlåtande om du inte förstår utan fråga i stället.Kan jag som nybörjare säga nej till något i den här miljön?

Ja, det kan du. IX-profilerna ser annolunda på vad som är normalt. Men ett nej är alltid ett nej. Du lär dig snabbt olika uttryck och termer och vad dessa betyder.

Respekt och tillit är A och O i den här världen. Det är viktigt för alla att du som är ny meddelar om det är något du inte vill vara med på.Kan jag gå ur IX om det visar sig att det inte är min grej?

Ja, givetvis kan du det. Av diskretionsskäl får inget av det som du har sett på profiler och bilder på IX spridas eller kommenteras på andra ställen – inte heller efter att du lämnat Scor Dark.

Det är en speciell ton som gäller på IX och om du upplever några problem, eller om du känner att dina gränser överskridits, är du alltid välkommen att kontakta vår support på telefon eller mejl. Supportens telefontider är vardagar mellan 18 och 22.

Se evt mer her : https://www.ix.nu/

Klicka och skapa en gratis profil nu

Skapa profil

Notifikationer

Inga anteckningar